Zaal Versieringen

De versiering, de aankleding, van de zaal moet natuurlijk erg feestelijk zijn.
Mooie slingers, ballonnen, ooievaars, naamslinger, tule strikken en wie weet wat nog meer. Natuurlijk in de juiste kleuren. Het is niet verplicht om blauw te gebruiken bij een jongen en roze bij een meisje maar het is voor iedereen wel heel duidelijk. Maar andere kleuren kan ook zeker wel.

Waar is het

Laat het feest buiten al beginnen. Gebruik slingers, ballonnen en tuinborden om de mensen de weg te wijzen naar waar ze moeten zijn. Ook al zal dat voor veel locaties vanzelfsprekend zijn, naar de voordeur, maakt zo'n gezelligheid in de tuin de feestvreugde hoger bij het binnenkomen. Bij een zaaltje ergens in een gebouw is het zeker aan te raden om de weg te wijzen.
Begin eens om te kijken bij bijvoorbeeld Partywinkel op geboorte versieringen ook voor lopers en bijpassende confettiSlingers

Slingers maken het al gauw erg vrolijk. Dus die moeten er eigenlijk wel komen. Je kan de roze of blauwe varianten nemen of gewoon bont gekleurde slingers. Ook een naam, of andere tekst, slinger kan aan de kant opgehangen worden. Bijvoorbeeld met "Hoera het is een meisje".
Zelf maken van slingers kan ook en dan worden ze misschien nog persoonlijker. Kijk eens op de thema pagina Slingers zelf maken van Knutselidee.nl

Ballonnen

Ook ballonnen zijn heel welkom op een feest. Je hebt ballonnen met opdruk maar houd er rekening mee dat die opdruk heel vaak niet zichtbaar is als de ballon ergens hangt. Dus misschien zijn simpele ballonnen met een mooie kleur al genoeg!
Neem wel een beetje stevige want als ze regelmatig knallen zal de baby dat niet zo op prijs stellen. Zijn er vrienden die knallende ballonnen leuk vinden dan kan je er ook bij voorbaat al vanaf zien.

Zag ook nog wat ideeŽn op Babyshowertips

Tafels en andere dingen

Zorg dat alles leuk versiert is in het eventueel gekozen thema. Ook servies, bestek, glazen en kopjes en bijvoorbeeld de servetten kunnen op een mooie manier bij elkaar liggen. Wees ook niet bang om weggooiservies te gebruiken. Voor zo'n groot feest mag dat best.

Zorg dat je verschillende lijstjes met foto's van de baby hebt en plaats die door het hele huis heen. Ook op de versierde tafels met hapjes. De mensen kunnen direct de kleine zien en er ook met elkaar over praten.